Herkku net tarina rajua panoa

herkku net tarina rajua panoa

Ihan totta, mene vain, kehotin. Näen kun ensimmäinen isku tulee ja yritän kiljaista ja väistä. Mies murahteli siihen malliin, ettei hänelläkän ollut enä laukeaminen kaukana. Pitkänä, komeana ja sanavalmiina miehenä hänellä olisi ollut vientiä naismaailmassa, mutta häntä ei tällä hetkellä tuntunut kiinnostavan mikän. Se ei kuitenkaan riittänyt kuumana käyvänä vaimolleni.

Tarinat aikuisille ylivieska

Irrotat suustani renkaan ja riisut rintaliivit kokonaan pois. Reijo kertoi autossa jatkettuamme matkaa, että onnistuimme todellakin kohentamaan hänen mielialaansa. Vedin kullini pois ja näin miten hän raukeana katsoi silmiini sanoen: Olen minäkin sinua halunnut jo ties kuinka kauan mutta kun en ole kehdannut tyrkyttä itseäni jos vaikka olisit antanut pakit pitäen minua huorana. Hän tuli pihaan ja sanoi ettei ole mikän pimu vaan aikuinen nainen, sanoin vaan pilailleeni koska halusin pästä juttelemaan, hän sanoi ettei ole kiirettä kun mies ja muksut on uimarannalla. Tosin haluaisin saada joskus vastapainoksi kahta naista, mutta siitä en tällä kertaa maininnut Leenalle. Minullakin alkoi nousta, ja lopulta nussimme vaimoani vuorotellen suuhun ja pilluun. Sujautat mukaan toisen ja kolmannenkin sormen ja työntelet niitä edestakaisin. Hän sanoi käyttävänsä kierukkaa, muttei se taudeilta suojaa tietenkän, sanoin etten ole ollut ilman kortsua muiden kanssa ja tuskin tautia olet saanut, aloin hivellä taas klitorista ja painoin sormen spermaiseen pilluun, hän sai taas nopeasti nautinnosta kiinni ja supisteli pillullaan. Myöntelen unisena mutta tiedän jo että seuraavan työmatkan aikana käyn taas netissä, minulle ei riitä kerta kahden viikon välein. Two Girls Both Orgasm From Being Eaten Out and Fucked!

Dating nettside for barn vaasa

Sinä todella pidät tästä toteat tyytyväisen kuuloisena laittaen lätkän pois. Poistut hetkeksi ja minä huokaisen helpotuksesta, tunnen nännieni ja häpyni sykkivän sydämeni tahdissa. Kullini seisoi jo selkeän pullottavasti, housujeni etumusta oli turhaa enä peitellä, hän katsoikin haarustaani ja sanoi että oli vähän arvellutkin mitä on mielessäni, kun on huomannut minun usein katsovan kun hän lenkkeilee. Hän huohotti ja tunsin kuinka klitoris ja häpyhuulet nypyttivät, orgasmi oli taas tulossa. Anna sille kullia kunnolla, siitä se tykkä, kannustin Reijoa, joka kiihdytti entisestän tahtia.

Seksi videot suomi seksikauppa netissä

Näin kuinka Reijon elin kirnusi vaimoni vaossa. Minä kaipaan usein rajua seksiä, kunnon panoa; oloni ei ole tyydyttynyt seksimmekän jälkeen. Ujutat sisän yhden kostean sormen ja yllätyn itsekin kuinka helposti se sexi deitti koukussa pornoon sinne menee. Nyt minä haluan pillua, sanoin, ja tunkeuduin Leenan jalkojen väliin. Minä vain hymyilin ja totesin erän mainoksen sanoin; kokemus tuo varmuutta. Vasta sitten muistimme, että samassa huoneessa on Reijo. Hän keräsi vähät vaatteensa ja meni perse pyörien vessaan peseytymän, annoin pyyhkeen ja kuivattuaan hän puki ja sanoi lähtevänsä vielä juoksemaan itsensä hikeen, voi sitten painua suoraan suihkuun kotona ja laittaa hikiset ja limaiset pikkuhousut ja muut kamat pesuun. Samalla hän sormetti klitoristani. Vähän ajan kuluttua Leenalla syttyi jälleen himon kipinä silmiin ja hän otti Reijon kalun käteensä. Kun Reijo tuli kylpyhuoneesta, hän jäi seisomaan hämmästyneenä oviaukkoon. Kun hän palasi sieltä pitsisessä yöasussaan, minä siirryin vuorostani pesulle. Olethan sinä synnyttänytkin joten kyllä tänne yksi nyrkki mahtuu. Vaihdamme tavalliset tervehdykset ja alan huhuilla lapsia syömän. herkku net tarina rajua panoa